ESPA

22/10/2015 - Τεχνική ημερίδα διαχείρισης KA1 Erasmus+ 2015- Τομέας Ανώτατης Εκπαίδευσης

Με την συμμετοχή των στελεχών των Γραφείων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων/Erasmus+ των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, ολοκληρώθηκε η Ημερίδα διαχείρισης των σχεδίων Κινητικότητας Erasmus+ για τον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Με χαιρετισμό καλωσόρισε το κοινό η Πρόεδρος του ΙΚΥ αναπλ. καθηγήτρια κα Έφη Μπάσδρα η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο και το όραμα του ΙΚΥ για το μέλλον όλων των σχεδίων, καθώς και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ειδικών Προγραμμάτων Διεθνών Υποτροφιών κα Μαρία Νικητάκη η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο της Διεθνοποίησης της Εκπαίδευσης.

Συμπληρωματικά των παρουσιάσεων των στελεχών του ΙΚΥ, την εκδήλωση εμπλούτισαν με στοιχεία εξαιρετικά χρήσιμα για την υλοποίηση των σχεδίων και διευκρινίσεις σχετικές με την οπτική της δημόσιας διοίκησης, η κα Τρισεύγενη Γαϊτάνη, Εμπειρογνώμων Σύμβουλος Α', από την Γ4 Δ/νση Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Σένγκεν Αρμόδια για θέματα εθνικών θεωρήσεων εισόδου από το Υπουργείο Εξωτερικών καθώς και η κα Δέσποινα Διαμαντίδου, από το Τμήμα Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Επικοινωνώντας το ERASMUS+ με την χρήση διαδραστικών εργαλείων, Δημήτρης Μαραγκός

Στατιστικά Διεθνούς Κινητικότητας, Δημήτρης Μαραγκός  

 

#IKY #Erasmusplus

                                                                             

 

 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss