ESPA

Το ΙΚΥ αλλάζει … σελίδα! Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του ΙΚΥ!

Η νέα ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών είναι γεγονός από τις 20 Δεκεμβρίου 2014. Ενσωματώνοντας κάθε σύγχρονη τεχνολογία και όντας φιλική προς τους χρήστες, προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις δράσεις και τα προγράμματα. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών αναδεικνύεται ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς που υποστηρίζουν τη γνώση, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία δημιουργώντας επιλογές και ευκαιρίες για όλους!

Επίσης, το τελευταίο διάστημα, εγκαινιάζοντας νέες μορφές επικοινωνίας, έχουμε ανοίξει διάλογο με τους νέους με στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη διάχυση των πληροφοριών σχετικά με τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το Ίδρυμα.

Στο Facebook, σε ενάμιση χρόνο λειτουργίας της επίσημης σελίδας, το ΙΚΥ σπάει κάθε ρεκόρ με πάνω από 35.000 likes και απήχηση σε πάνω από 4 εκατ. Άτομα! Η ανταπόκριση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο καθώς η σελίδα του ΙΚΥ, σε σύνολο 33 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+, είναι στην πρώτη θέση σε απήχηση.

Το ΙΚΥ επίσης διατηρεί από το 2012 λογαριασμό στο YouTube όπου αναρτώνται όλα τα βίντεο που δημιουργεί, όπως επίσης και τα βίντεο από τις εκδηλώσεις του.

Ακόμα, από τον Απρίλιο του 2014 έχετε τη δυνατότητα να μας ακολουθείτε και στο Twitter @IKY_erasmusplus ενώ μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας και στο LinkedIn. Εκεί έχουμε δημιουργήσει ένα Alumni Group για άτομα τα οποία έχουν επωφεληθεί από το ΙΚΥ είτε μέσω προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, μεταδιδακτορικών και άλλων υποτροφιών είτε μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Σας καλούμε να γίνεται μέρος αυτού του «κλάμπ υποτρόφων» και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας.  

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss