ESPA

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών πρωτοπορεί στα Social Media

image034Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών αναδεικνύεται ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς που υποστηρίζουν τη γνώση, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία δημιουργώντας επιλογές και ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους. Εγκαινιάζοντας νέες μορφές επικοινωνίας ανοίγουμε διάλογο με τους νέους με στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη διάχυση των πληροφοριών σχετικά με τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το Ίδρυμα.

Στο Facebook, σε ένα χρόνο λειτουργίας της επίσημης σελίδας, το ΙΚΥ σπάει κάθε ρεκόρ με πάνω από 22.000 likes. Η ανταπόκριση σπάει κάθε προηγούμενο καθώς η σελίδα του ΙΚΥ σε σύνολο 33 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ είναι στην τέταρτη θέση σε απήχηση μετά τις Εθνικές Μονάδες της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Τουρκίας, χώρες είτε με πολλαπλάσιο πληθυσμό είτε με μακρά παράδοση στη χρήση νέων τεχνολογιών στις εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Το ΙΚΥ διατηρεί από το 2012 λογαριασμό στο YouTube όπου αναρτώνται όλα τα βίντεο που δημιουργεί, όπως επίσης και τα βίντεο από τις εκδηλώσεις του.

Επίσης, από τον Απρίλιο έχετε τη δυνατότητα να μας ακολουθείτε και στο Twitter @IKY_Erasmusplus ενώ μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας και στο LinkedIn. Εκεί έχουμε δημιουργήσει ένα Alumni Group για άτομα τα οποία έχουν επωφεληθεί από το ΙΚΥ είτε μέσω προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, μεταδιδακτορικών και άλλων υποτροφιών είτε μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων (Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius, Grundtvig, European Language Label κτλ). Σας καλούμε να γίνεται μέρος αυτού του «κλάμπ υποτρόφων» και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας.

Με σύμμαχο τους υποτρόφους μας αλλάζουμε και χτίζουμε μαζί το νέο ΙΚΥ της Αριστείας, της Καινοτομίας και των Ίσων Ευκαιριών!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 15:58
 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss