ESPA

Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ένταξης στο μητρώο αξιολογητών προγραμμάτων ΕΣΠΑ (2014-2020)

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, σύμφωνα με απόφαση της 12ης /14-6-2016 Συνεδρίας του Δ.Σ του Ι.Κ.Υ., ανακοινώνει ανοιχτή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αξιολογητές σε όλα τα εν ενεργεία μέλη Δ.Ε.Π. και Ε.Π. των ΤΕΙ, τους Ερευνητές Α’, Β’ και Γ’ Βαθμίδας, τους ομότιμους καθηγητές των ημεδαπών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των ερευνητικών κέντρων, καθώς και των ισοτίμων προς τα ημεδαπά ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ερευνητικών κέντρων της αλλοδαπής που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Μητρώο αξιολογητών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν μόνον ηλεκτρονικά, μέσω συστήματος υποβολής αιτήσεων του Ι.Κ.Υ, την «Αίτηση Ένταξης στο Μητρώο Αξιολογητών».

Επισημαίνεται ότι όσοι από τους παραπάνω έχουν ήδη ενταχθεί στο παλαιότερο Μητρώο Αξιολογητών του Ι.Κ.Υ., θα πρέπει εκ νέου να συμπληρώσουν την Αίτηση Ένταξης στο Μητρώο προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία τους. Εξαιρούνται όσοι υπέβαλαν αίτηση ένταξης στο πλαίσιο των δύο προηγούμενων προσκλήσεων που ανακοινώθηκαν εντός του έτους 2016, δηλαδή της 15ης/2/2016 και της 28ης/4/2016.  

 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss