ESPA

8/12/2014 - Θεματική Εκδήλωση με θέμα Ευκαιρίες για ανάπτυξη δεξιοτήτων στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος ERASMUS+ στην Ελλάδα, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Ευκαιρίες για την Ανάπτυξη δεξιοτήτων στην εκπαίδευση και κατάρτιση» στις 8 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο AMALIA.

Πάνω από 150 άτομα από τον χώρο της Σχολικής Εκπαίδευσης, της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Ανώτατης Εκπαίδευσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές ο κ. Γεώργιος Δουκίδης - καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Στέλιος Ροζάκης - αναπλ. καθηγητής και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δρ. Στέλιος Μαυρομούστακος - Αντιπρόεδρος του European Forum of Technical and Vocational Education and Training, η κα Χρύσα Παϊδούση - Διευθύντρια Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, ο κ. Λέων Γαβαλάς - Director Spacesheep, Founding Director Member Thinkbiz, η κα Ρεβέκκα Πιτσίκα - CEO People for Business και η Δρ. Δήμητρα Μπεχλικούδη - Σχολική Σύμβουλος ΔΕ.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss