ESPA

14/7/2017 - Ημερίδα με τίτλο ‘Υποβολή Τελικών Εκθέσεων Erasmus+ Σχεδίων ΚΑ2

sdgsdgsdgyrdscjh.jpg

Η Εθνική Μονάδα Erasmus+/ΙΚΥ πραγματοποίησε Ημερίδα για την ‘Υποβολή Τελικών Εκθέσεων των Erasmus+ Σχεδίων Στρατηγικών Συμπράξεων 2014 και 2015’ για τους τομείς Σχολικής και Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στην Αθήνα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ειδικών Προγραμμάτων Διεθνών Υποτροφιών, κ. Φώτιος Αθανασόπουλος, ο οποίος έθεσε τη στόχευση της εν λόγω Ημερίδας συνδέοντας τα Erasmus+ σχέδια με την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή που επιτυγχάνονται μέσω της προαγωγής της κινητικότητας, της συνεργασίας και των στρατηγικών συμπράξεων. Η Δρ Ειρήνη Ντρούτσα, Προϊσταμένη Erasmus+ συντόνισε την Ημερίδα και έδωσε έμφαση στην αποτύπωση των ποιοτικών αποτελεσμάτων των σχεδίων κατά το στάδιο υποβολής της Τελικής Έκθεσης.

Τα στελέχη της Εθνικής Μονάδας παρουσίασαν τις επιμέρους διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου οι υπεύθυνοι των σχεδίων να υποβάλλουν όλα τα επιμέρους στοιχεία που συνθέτουν την ορθή και αποτελεσματική υποβολή της Τελικής Έκθεσης. Αναλυτικά, τα στελέχη αναφέρθηκαν στα κριτήρια αξιολόγησης της Τελικής Έκθεσης, καθώς και στην ορθή αποτύπωση των οικονομικών στοιχειών των σχεδίων. Τέλος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διάδοση των αποτελεσμάτων και μετά τη λήξη των σχεδίων καθώς και στη βιωσιμότητά τους. Μετά τη λήξη των ομιλιών, αφιερώθηκε επαρκής χρόνος για την κάλυψη ερωτήσεων και διευκρινίσεων. Τα στελέχη της Εθνικής Μονάδας επαναδιατύπωσαν την έμπρακτη υποστήριξή τους για την εύρυθμη και ποιοτική ολοκλήρωση των Erasmus+ σχεδίων.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss