Εκτύπωση αυτής της σελίδας

6/7 2018 – Το ΙΚΥ με το Erasmus+ διοργάνωσε ημερίδα με θέμα την: Υποβολή Τελικών Σχεδίων Στρατηγικών Συμπράξεων μεταξύ Σχολείων

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού-ΙΚΥ/Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην Αθήνα Τεχνική ημερίδα για τη συμπλήρωση και την υποβολή των τελικών εκθέσεων σχεδίων Στρατηγικών Συμπράξεων μεταξύ σχολείων (ΚΑ219), του Προγράμματος Erasmus+.

Στην ημερίδα συμμετείχαν 152 εκπαιδευτικοί εκπροσωπώντας σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα τα οποία είχαν εγκριθεί για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ στους κύκλους επιλογής των ετών 2015, 2016 και 2017.

Τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν άπτονται της ορθής υποβολής αλλά και της αξιολόγησης των τελικών εκθέσεων. Συγκεκριμένα, οι ομιλίες των στελεχών του ΙΚΥ κάλυψαν τόσο ζητήματα αξιολόγησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου όσο και τεχνικά ζητήματα υποβολής των τελικών εκθέσεων. Επίσης, προκειμένου να αναδειχθεί η συμβολή της πλατφόρμας e-Twinning για την υλοποίηση των Στρατηγικών Συμπράξεων Erasmus+ και για τη βιωσιμότητα των αποτελεσμάτων τους, στην ημερίδα συμμετείχε o Δρ. Μ. Παρασκευάς, υπεύθυνος της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης eTwinning.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με απαντήσεις και διευκρινίσεις που παρείχαν τα στελέχη του τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης στα διαχειριστικά ζητήματα που έθεσαν οι δικαιούχοι.

 #IKY #Erasmusplus