ESPA

22/10/2018 - Ημερίδα Διαχείρισης Σχεδίων Δράσης ΚΑ1/ Έτους 2018 για τον τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού-ΙΚΥ για τον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα, Ημερίδα για την αποτελεσματική Διοικητική και Οικονομική Διαχείριση καθώς και Παρακολούθηση Σχεδίων 2018 της Βασικής Δράσης ΚΑ1/ Τομέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Προγράμματος Erasmus+.

Την ημερίδα παρακολούθησε ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του συνόλου των ελληνικών Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης που σχετίζονται με τη διαχείριση των Δράσεων ΚΑ103 και ΚΑ107, για το έτος 2018.

Στην ημερίδα πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από στελέχη του τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης, οι οποίες ως στόχο είχαν την ορθή, αποτελεσματική και σύννομη διαχείριση των σχεδίων αλλά και την ολοκληρωμένη ενημέρωση των δικαιούχων Ιδρυμάτων για τους εθνικούς και κοινοτικούς κανόνες του προγράμματος. Επιπροσθέτως εκπρόσωπος της ESN Greece, μαζί με στέλεχος γραφείου Erasmus του ΑΠΘ, πραγματοποίησαν εισήγηση για τη συνεργασία μεταξύ Γραφείου Erasmus - ESN καθώς και καλές πρακτικές.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την υποβολή ερωτημάτων σχετικά με διαχειριστικά ζητήματα από τους εκπροσώπους των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης και την αντίστοιχη παροχή διευκρινιστικών απαντήσεων από τα στελέχη του IKΥ/ΕΜΣ.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss