ESPA

8/11/2019 – Ημερίδα Διαχείρισης και Παρακολούθησης Σχεδίων Στρατηγικών Συμπράξεων Ανταλλαγών μεταξύ Σχολείων ΚΑ229, έτους 2019

DSC_0046.JPG

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού-ΙΚΥ για τον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη Ημερίδα για τη διαχείριση και παρακολούθηση Σχεδίων Συμπράξεων Ανταλλαγών μεταξύ Σχολείων της Βασικής Δράσης 229 του Προγράμματος Erasmus+ «Στρατηγικές συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ Σχολείων».

Την Ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι σχολικών μονάδων που έχουν εγκριθεί για χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 2/Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης για το έτος 2019.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από στελέχη του τομέα Σχολικής Εκπαίδευσης, οι οποίες είχαν ως στόχο την ορθή, αποτελεσματική και σύννομη διαχείριση των σχεδίων, αλλά και την πλήρη ενημέρωση των δικαιούχων φορέων για τους κανόνες του προγράμματος. Επίσης, προσκεκλημένη ομιλήτρια, εκπρόσωπος του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος», που έχει υλοποιήσει επιτυχώς σχέδιο αυτής της δράσης, παρουσίασε χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με την ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Δράσης.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την υποβολή ερωτημάτων σχετικά με διαχειριστικά ζητήματα από τους εκπροσώπους των δικαιούχων φορέων και την παροχή διευκρινιστικών απαντήσεων από τα στελέχη του IKY.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss