ESPA

10/12/2019 – Ημερίδα Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Erasmus+ στη Λακωνία

sparti-about-1280.jpg

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού-ΙΚΥ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης πραγματοποίησε Ημερίδα Ενημέρωσης και Πληροφόρησης στη Λακωνία, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, για τους τομείς της  Σχολικής Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Η Ημερίδα ξεκίνησε με εναρκτήρια ομιλία από την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ειδικών Προγραμμάτων Διεθνών Υποτροφιών του ΙΚΥ, Δρ. Ειρήνη Ντρούτσα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Δημήτριος Οικονομόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί σχολείων Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας, Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από στελέχη της Εθνικής Μονάδας Erasmus+, οι οποίες είχαν ως στόχο να πληροφορήσουν το κοινό για τις ευκαιρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Erasmus+ για τους τομείς της Σχολικής Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.  

Παρουσιάστηκε επίσης παράδειγμα καλής πρακτικής υλοποίησης Μαθησιακής Κινητικότητας στον Τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης από τις κ.κ. Αικατερίνη Εξωμανίδη, Αιμιλία Μπουρίκου, Ελένη Διακουμάκου, εκπαιδευτικούς του 3ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την υποβολή ερωτημάτων σχετικά με το πρόγραμμα και την παροχή διευκρινιστικών απαντήσεων από τα στελέχη του IKY

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss