ESPA

Συμπλήρωση 100 χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Πολωνικής και της Ελληνικής Δημοκρατίας

Συνάντηση με την Α.Ε. Πρέσβη της Πολωνικής Δημοκρατίας, κα Anna Barbarzak είχε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΚΥ, Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ κος Κυριάκος Αθανασίου, παρουσία του Αντιπροέδρου Ομότιμου Καθηγητή Σχολής Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ κου Φραγκίσκου Κολίση, στελεχών του ΙΚΥ, των Πολωνικών ΑΕΙ και του Οργανισμού Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (NAWA), στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Πολωνικής Δημοκρατίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου στην Πρεσβεία της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα κατά την οποία προτάθηκε από κοινού η μελλοντική συνεργασία των παρευρισκόμενων σχετικά με την ανταλλαγή πληροφόρησης και ενημέρωσης για ευκαιρίες σπουδών και κινητικότητας φοιτητών Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Την Τρίτη, 19 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΚΥ μετά από πρόσκληση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, Καθηγητή Μελέτιου-Αθανάσιου Κ. Δημόπουλου και της Πρέσβεως της Πολωνικής Δημοκρατίας, κας Anna Barbarzak, χαιρέτισε την εκδήλωση με θέμα: “Greece-Poland: Exchange Study Opportunities Erasmus+ and Beyond” που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε όλη την ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. του ΙΚΥ εδώ.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss