10/11-06-2021/ Συμμετοχή του ΙΚΥ στην εαρινή Γενική Συνέλευση της ACA

ACA_IKY.png

To Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών συμμετείχε στην εαρινή Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Αcademic Cooperation Association που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Ιουνίου.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι ενδιαφέρουσες διαδικτυακές πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν κατά το διάστημα Δεκέμβριος 2020-Μάιος 2021 όπως η εκδήλωση “What’s new in Brussels? Recent developments in European policies and programmes” και η εκπαίδευση σε πανεπιστήμια στο πλαίσιο της ενότητας “Study in ACAdemy” webinar series.
Ο Οργανισμός Ακαδημαϊκής Συνεργασίας υποστηρίζει τα μέλη του με τακτική ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων για τα θέματα που αφορούν τη διεθνοποίηση των πανεπιστημίων, τη διεύρυνση της συμπερίληψης, τις νέες μορφές κινητικότητας και τη διαχείριση της πανδημίας του Covid-19. Ταυτόχρονα, επιδιώκει τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ώστε η εμπειρία των μελών να ανατροφοδοτεί τη χάραξη πολιτικής στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Πατήστε εδώ https://aca-secretariat.be/ για να ενημερωθείτε για όλες οι δραστηριότητες του Οργανισμού.
Δείτε το μηνιαίο newsletter εδώ https://aca-secretariat.be/post_aca_out/2020/
Ενημερωθείτε για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2021 με τίτλο «Innovation through internationalisation. How international cooperation and mobility foster innovation in higher education» εδώ https://aca-secretariat.be/post_event/innovation-through-internationalisation-how-international-cooperation-and-mobility-foster-innovation-in-higher-education/