Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέδριο ACA με θέμα «Ιnnovation through Internationalisation: How international cooperation and mobility foster innovation

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

aca.png

Το ΙΚΥ, με την ιδιότητά του ως μέλος του Οργανισμού Academic Cooperation Association (ACA),   ενημερώνει τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ότι στις 4 Noεμβρίου 2021 ο Οργανισμός  σε συνεργασία με τους φορείς - μέλη του Movetia (Swiss National Agency for Exchange and mobility) και Swissuniversities (Rectors' Conference of the Swiss Universities) διοργανώνουν συνέδριο με θέμα «Ιnnovation through Internationalisation: How international cooperation and mobility foster innovation”.
Το συνέδριο θα εξετάσει τη συνεισφορά της κινητικότητας, των συμπράξεων και άλλων δραστηριοτήτων με διεθνή αναφορά στην προώθηση της καινοτομίας στα Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στο σύνδεσμο https://acaevents.idloom.events/innovation-through-internationalisation/pages/programme  μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές.
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δυνατή με φυσική παρουσία στη Ζυρίχη (Ελβετία) ή διαδικτυακά. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στο σύνδεσμο https://acaevents.idloom.events/innovation-through-internationalisation/register .
Το κόστος συμμετοχής για τα ελληνικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανέρχεται σε 195€.