Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 1 ΘΕΣΗΣ ΔΕΠ ΤΟΥ ΕΑΠ

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

eap.png

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΔΕΠ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει ότι, με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 4195/16-09-2021, προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στο υπ΄ αριθμ. ΦΕΚ 2669/04-11-2021 (τεύχος τρίτο), (ΑΔΑ: 9ΩΦΦ46ΨΖΣΘ-ΓΦΝ), προκηρύσσεται μία (1) θέση Δ.Ε.Π. ως εξής:

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: «Επιστήμες της Αγωγής»

Μία (1) θέση Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα «Επίκουρου Καθηγητή» με γνωστικό αντικείμενο «Εξέλιξη του Παιδιού στο Κοινωνικό Περιβάλλον» (με κωδικό ΑΠΕΛΛΑ: APP 24590)
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων άρχεται στις 11/11/2021 και λήγει στις 11/01/2022.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας σε θέση εκλογής εγγράφονται στο σύστημα ΑΠΕΛΛΑ και υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του ως άνω συστήματος (https://apella.minedu.gov.gr), εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών, και επί ποινή απαραδέκτου, από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης (δημοσίευσης) στο ως άνω πληροφοριακό σύστημα, την αίτηση υποψηφιότητας με την ταυτόχρονη υποβολή, και με την αυτή μορφή, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο ως άνω ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών (Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΤΚ 26335 Πάτρα, τηλ. 2610367688, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 


Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π

 

Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας