ESPA

“Erasmus+ green mobility + green schools” A European Conference on Climate Protection and Sustainability in School Education, 04-06/05/2022, Potsdam, Germany

φοτο.png

 

Τομείς ενδιαφέροντος:  Σχολική Εκπαίδευση
Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 04-06 Μαΐου 2022, Πότσδαμ, Γερμανία
Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 5

Η Εθνική Μονάδα της Γερμανίας για τις διεθνείς ανταλλαγές  και συνεργασίες στο Σχολικό Τομέα «Pädagogischer Austauschdienst» διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Erasmus+ green mobility + green schools” A European Conference on Climate Protection and Sustainability in School Education, το χρονικό διάστημα 04-06/05/2022, στο Πότσδαμ της Γερμανίας.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε συμμετέχοντες από τον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και την Εκπαίδευση για την Αειφορία και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Το σεμινάριο έχει ως σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά εργαλεία, ώστε να μπορέσουν να υποβάλλουν προτάσεις στο πρόγραμμα Erasmus+ σχετικές με Περιβαλλοντικά θέματα ή/και να υλοποιήσουν σχέδια Erasmus+ που είναι ήδη σε εξέλιξη με βιώσιμους τρόπους για το περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2022. Όλα τα πεδία της αίτησης και η Υπεύθυνη δήλωση (Declaration) θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα προκειμένου να ληφθεί υπόψη.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Potsdam_Germany CALL».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-3726407 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss