ESPA

TCA SEMINAR “MEDIA LITERACY AS A KEY SKILL FOR MODERN LIFE”, 03-05.10.2022, Prague, Czech

TCA.png

Τομείς ενδιαφέροντος:  Σχολική Εκπαίδευση
Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 03-05 Οκτωβρίου 2022, Πράγα, Δημοκρατία της Τσεχίας
Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 2

Η Εθνική Μονάδα της Τσεχίας για την Διεθνή Εκπαίδευση και την Έρευνα διοργανώνει το ανωτέρω σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων το χρονικό διάστημα 03-05 Οκτωβρίου 2022, στην Πράγα, Δημοκρατία της Τσεχίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Μαΐου 2022. Δηλώσεις ενδιαφέροντος που υποβάλλονται πέραν της συγκεκριμένης ώρας και μέρας θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.
Όλα τα πεδία της αίτησης και η Υπεύθυνη δήλωση (Declaration) θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα προκειμένου να ληφθεί υπόψη.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Call_Prague_Czech_October_2022».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο
210-3726407 (κ. Τάσος Μπάρμπας) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss