ESPA

16-11-2022 Πρόγραμμα Υποτροφιών ΙΚΥ για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ μελών ΔΕΠ ελληνικών ΑΕΙ και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ή φορέων ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό» έτους 2023

40227

«Πρόγραμμα Υποτροφιών ΙΚΥ για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ μελών ΔΕΠ ελληνικών ΑΕΙ και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ή φορέων ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό» έτους 2023

 

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοινώνει την Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για το «Πρόγραμμα υποτροφιών για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ μελών ΔΕΠ ελληνικών ΑΕΙ και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ή φορέων ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό» έτους 2023.

Το πρόγραμμα προκηρύσσεται δυνάμει της υπ’ αριθμ. 45572/Ζ1/19-04-2022 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2003/Β/20-04-2022).

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν κατά προτεραιότητα τα εν ενεργεία μέλη ΔΕΠ και ακολούθως σε εξαιρετικές περιπτώσεις ομότιμοι Καθηγητές που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα με αντικείμενο σχετικό με την ελληνική γλώσσα, τον Πολιτισμό, τα Γράμματα και/ή τις Τέχνες σε δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις και η διαδικασία συμμετοχής περιλαμβάνονται στο κείμενο της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων, δείτε εδώ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής , έως τις  19/12/2022 και ώρα Ελλάδος 14.00 στην διεύθυνση https://ams.iky.gr.

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλ. 2103726331, 2103726348 καθώς και στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

                                                                                                             O Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Κ.Υ.

                                                                                                                                          Μιχαήλ Κουτσιλιέρης

                                                                                                                  Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α

 

 

 

 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss