12.1.2023/ e-Ενημερωτικό Φυλλάδιο Υποτροφιών του ΙΚΥ

iky_2023mpptx_page-0002.jpg

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, από το 1951, προκηρύσσει και υλοποιεί πλήθος προγραμμάτων υποτροφιών μέσω των οποίων ενισχύονται οικονομικά φοιτητές, επιστήμονες και ερευνητές με σκοπό να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη του επιστημονικού δυναμικού της χώρας.

Τα προγράμματα υποτροφιών υλοποιούνται κυρίως στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΕΣΠΑ (2014-2020) που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), ενώ παράλληλα χορηγούνται και υποτροφίες προγραμμάτων συνεργασίας με ιδρύματα / φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, υποτροφίες μέσω κληροδοτημάτων και μορφωτικών ανταλλαγών, και υποτροφίες ενίσχυσης και επιβράβευσης συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο να δείτε το e-φυλλάδιο (flipbook) με τις Υποτροφίες που χορηγούνται από το  ΙΚΥ  https://heyzine.com/flip-book/32971c0d7d.html

https://heyzine.com/flip-book/f8ba43d671.html  (en)