ESPA

Το ΙΚΥ προκηρύσσει 100 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές πρώτου κύκλου (μάστερ) στην Ελλάδα με παράλληλη ένταξη στην αγορά εργασίας- πρόγραμμα ΙΚΥ-ΕΤΕ

 

ikyete2014nk1.jpg

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ 100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΚΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2014 -15

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε εφαρμογή της με αριθ. 115561/Β7/22-7-2014 Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργού Οικονομικών (ΦΕΚ 2027/Β/25-7-2014)

ανακοινώνει

την προκήρυξη εκατό (100) θέσεων υποτροφιών από το πρόγραμμα Εθνικής Τράπεζας/ ΙΚΥ για το ακαδ. έτος 2014-2015, με σκοπό την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών πρώτου κύκλου (μάστερ) στην Ελλάδα σε τέσσερις (4) επιστημονικούς τομείς με παράλληλη πρακτική άσκηση με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ανάλογα με τον τόπο σπουδών του υποψηφίου, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Μετά το πέρας των μεταπτυχιακών σπουδών, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος θα απασχολήσει τους υποτρόφους του προγράμματος με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, για δύο έτη.
Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε τέσσερις θεματικές περιοχές αιχμής:

  •  Τραπεζική Διοικητική και Χρηματοοικονομικά,
  •  Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων,
  • Οικονομικές Σπουδές,
  • Θετικές Επιστήμες

και σε εξειδικεύσεις που ορίζονται στην οικεία προκήρυξη.

Οι υποτροφίες αφορούν υποψηφίους με βαθμό πτυχίου από 7,00 και άνω , που θα εγγραφούν στο πρώτο εξάμηνο μεταπτυχιακού προγράμματος ειδίκευσης της Ελλάδας, διάρκειας από 18 έως 24 μήνες συμπεριλαμβανομένης και της εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας. Επισημαίνεται ότι, δεν πρέπει να έχουν παρέλθει πλέον των τεσσάρων ετών από το έτος κτήσης του πρώτου βασικού πτυχίου του υποψηφίου.

Οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, η διάρκεια και οι οικονομικές παροχές περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της Προκήρυξης.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 4 Σεπτεμβρίου 2014. Οι αιτήσεις αποστέλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή) στα γραφεία του ΙΚΥ- Τμήμα Διαγωνισμών (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία).

Πληροφορίες παρέχονται από το τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210-3726394, 395 και 346 και στα γραφεία του ΙΚΥ.

 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss