ESPA

Καραλιόπουλος Γρηγόριος, Μεταπτυχιακός Υπότροφος ΙΚΥ-Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος «2+2», Προπτυχιακός Υπότροφος, Σπουδές Erasmus

Ονομάζομαι Καραλιόπουλος Γρηγόριος και είμαι απόφοιτος του τμήματος λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Λάρισας (2009-2013).

Συμμετείχα και στο πρόγραμμα Erasmus με την εξάμηνη παρουσία μου στην πόλη της Ισπανίας και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο της Έλβα (Universidad de Huelva) εμπειρία που έχει στιγματίσει θετικά την φοιτητική και κατ’επέκταση ολόκληρη την ζωή μου. Είμαι υπότροφος του ΙΚΥ από το προπτυχιακό επίπεδο των σπουδών μου και το ΙΚΥ ήταν αυτό που μετά την οικογένεια μου με έχει στηρίξει τόσο ηθικά όσο και οικονομικά βοηθώντας με να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου αυτήν την δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας και οι συνάνθρωποι μας.

Αυτήν την περίοδο έχω την χαρά να συνεχίζω να είμαι υπότροφος αυτή τη φορά σε μεταπτυχιακό επίπεδο κάτι που μου δίνει και την δυνατότητα παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του Πειραιά στο μεταπτυχιακό της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής να εργάζομαι παράλληλα στην Εθνική Τράπεζα (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΚΥ-ΕΤΕ «2+2»).

Μετά την οικογένεια μου ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει δικαιωματικά στο ΙΚΥ που ελπίζω να συνεχίσει να βοηθάει ηθικά και οικονομικά άτομα τα οποία ξέρουν πως χωρίς κόπο και θυσίες δεν γίνεται τίποτα και κυνηγούν τα όνειρα τους παρόλες τις δυσκολίες που βρίσκουν στο δρόμο τους. Από τη μεριά μου συνεχίζω την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν και δεν θα σταματήσει ποτέ ελπίζοντας μονάχα ο Θεός να με έχει υγιή και να μου δίνει δύναμη για την συνέχεια.  

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss