ESPA

Mιχάλης Σκορδούλης, Προπτυχιακός και Μεταπτυχιακός Υπότροφος ΙΚΥ -ΕΤΕ «2+2»

Ονομάζομαι Mιχάλης Σκορδούλης και υπήρξα υπότροφος του Ι.Κ.Υ., τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η γνωριμία μου με το ΙΚΥ ξεκίνησε το 2012, όταν ως προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., έλαβα υποτροφία και βραβείο για την επίδοσή μου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, κάτι που επαναλήφθηκε και τις επόμενες χρονιές. Η στήριξη από το ΙΚΥ συνεχίστηκε και κατά τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ολική Ποιότητα με Διεθνή Προσανατολισμό (M.B.A. - T.Q.M. International) του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όταν έλαβα υποτροφία στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Υποτροφιών «ΙΚΥ - Ε.Τ.Ε. 2+2» που πραγματοποιήθηκε από το ΙΚΥ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είχα τη δυνατότητα να δημοσιεύσω άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. 

Σήμερα, συνεχίζω να εργάζομαι στην Εθνική Τράπεζα και ελπίζω στο μέλλον να συνεχίσω τις σπουδές μου πραγματοποιώντας τη διδακτορική μου διατριβή, ευελπιστώντας να έχω και πάλι δίπλα μου το ΙΚΥ.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα να ανήκω στη μεγάλη οικογένεια υποτρόφων του ΙΚΥ Θέλοντας να ευχαριστήσω το ΙΚΥ, για την ανεκτίμητη στήριξή του τόσο σε εμένα όσο και σε χιλιάδες ακόμη υποτρόφους όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, εύχομαι να έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει το έργο του και τα επόμενα χρόνια, στηρίζοντας τους νέους επιστήμονες που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας, στο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για πρόοδο, καινοτομία και αριστεία.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss