ESPA

Χαράλαμπος Τριχιάς, Προπτυχιακός και Μεταπτυχιακός Υπότροφος ΙΚΥ -ΕΤΕ «2+2»

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Τριχιάς και είχα την τύχη να είμαι υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η γνωριμία μου με το ΙΚΥ ξεκίνησε τον Γενάρη του 2012 όταν πληροφορήθηκα από την γραμματεία του τμήματός μου ότι έλαβα υποτροφία και χρηματικό έπαθλο από το ΙΚΥ για τις επιδόσεις μου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 ως προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η στήριξη από το ΙΚΥ συνεχίστηκε και στις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων- Ολική Ποιότητα με Διεθνή Προσανατολισμό (MBA-TQM International) -και πάλι στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς- καθώς τον Οκτώβριο του 2014 έλαβα υποτροφία στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΙΚΥ-Ε.Τ.Ε 2+2" που πραγματοποιήθηκε από το ΙΚΥ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα.
Σε αυτήν την δύσκολη κι απαιτητική χρονιά πέρα από την αμέριστη συμπαράσταση του ΙΚΥ, είχα την τύχη να έχω ως συνοδοιπόρο έναν εξαιρετικό συμφοιτητή, συνεργάτη και πάνω από όλα φίλο, τον Μιχάλη Σκορδούλη.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, συνεχίζω να εργάζομαι στην Εθνική Τράπεζα με βάση το πρόγραμμα "ΙΚΥ-Ε.Τ.Ε 2+2" νιώθωντας απόλυτα δικαιωμένος κι ευχαριστημένος από τη συνεργασία με το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, για το οποίο εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του βοηθώντας στο μέλλον ακόμη περισσότερους φοιτητές που έχουν δίψα για ανέλιξη και διαρκή πρόοδο.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss