ESPA

Σπυρόπουλος Γεώργιος, Υπότροφος ΙΚΥ για μεταπτυχιακές σπουδές α’ κύκλου στην Ελλάδα 2013-2015

Έχοντας ολοκληρώσει αρκετά χρόνια πριν τις σπουδές μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και όντας εργαζόμενος ως εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση, οι μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των Νέων Τεχνολογιών αποτελούσαν ένα διακαή πόθο για μένα. Η επιλογή μου στο ΠΜΣ «Διδακτική της Τεχνολογίας & Ψηφιακά Συστήματα» του Πανεπιστημίου Πειραιώς το 2013 ήταν η αρχή μιας δύσκολης και απαιτητικής προσπάθειας.

Στην πορεία αυτή όμως δεν ήμουν μόνος. Είχα ως συμπαραστάτη το ΙΚΥ που μου χάρισε μια σημαντικότατη διάκριση κι ένα δυνατό σημείο στο βιογραφικό μου: Μία υποτροφία για το σύνολο των μεταπτυχιακών μου σπουδών με τη διαδικασία της εξατομικευμένης αξιολόγησης, που εκτός από την οικονομική στήριξη, έδωσε ώθηση σε όλη τη μετέπειτα πορεία μου. Συμμετοχές σε συνέδρια, δημοσιεύσεις και το μεταπτυχιακό δίπλωμα με βαθμό «Άριστα» εκπλήρωσαν τις προσδοκίες μου και μου άνοιξαν νέους επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς δρόμους.

Ευχαριστώ από καρδιάς το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών που μου έδωσε τα φτερά να κυνηγήσω το όνειρό μου και να το κάνω πραγματικότητα.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss