ESPA

Ερασμία- Ελένη Πιττά, Προπτυχιακή υπότροφος

Ονομάζομαι Πιττά Ερασμία - Ελένη και είμαι απόφοιτη του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα), της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του τμήματος Νοσηλευτικής.

Η Νοσηλευτική, όπως έμαθα στη διάρκεια των σπουδών μου, είναι Επιστήμη και Τέχνη. Πέρασα πρώτη στις εισαγωγικές εξετάσεις το 2010 από γενικό Λύκειο και καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών μου αφιερώθηκα στο "ταξίδι" απόκτησης γνώσεων και επιστημονικού υπόβαθρου στη Νοσηλευτική Επιστήμη και σε θέματα Υγείας γενικότερα.

Το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 είχα την τιμή να λάβω υποτροφία από το ΙΚΥ για την άριστη επίδοσή μου, κάτι το οποίο με χαροποίησε ιδιαιτέρως και μου έδωσε ακόμα περισσότερο θάρρος για τη συνέχιση της προόδου μου. Όταν ενημερώθηκα για την υποτροφία από τη γραμματεία του τμήματός μου ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα πολύ συγκινημένη που οι κόποι μου είχαν επιβραβευθεί με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, που μου προσέφερε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Για εμένα αυτή η επιβράβευση αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί τη δέσμευσή μου για τη συνέχιση του ενδιαφέροντός μου να αποκτήσω περαιτέρω γνώσεις και να προσφέρω στο επάγγελμα της Νοσηλευτικής Επιστήμης με την εξέλιξή μου. Επίσης, με την υποτροφία που πήρα κατάφερα να αγοράσω επιστημονικά Βιβλία τα οποία επιθυμούσα να εντάξω στη συλλογή μου.
Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να συγγράφω ερευνητικές εργασίες τις οποίες δημοσίευσα σε επιστημονικά Νοσηλευτικά Συνέδρια.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εύχομαι πάντα να συνεχίζετε να στηρίζετε με τον ίδιο τρόπο τους φοιτητές!

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss