ESPA

Σοφία-Ειρήνη Τσάλα, Προπτυχιακή Υπότροφος ΙΚΥ

Ονομάζομαι Σοφία-Ειρήνη Τσάλα. Η γνωριμία μου με το ΙΚΥ έγινε το 2005 κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών μου σπουδών στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησα το 2009 με βαθμό Άριστα(8,66/10). Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου είχα την τιμή να είμαι υπότροφος του ΙΚΥ για τις άριστες βαθμολογικές μου επιδόσεις, αλλά και του βραβείου επίδοσης ως πρωτεύσασα της σχολής το ακαδημαϊκό έτος 2009.

Πέραν της ηθικής ανταμοιβής, οι υποτροφίες και τα βραβεία επίδοσης μου έδωσαν τη δυνατότητα να παρακολουθώ επιστημονικά συνέδρια που αφορούσαν το αντικείμενο των σπουδών μου και να αγοράσω πλήθος επιστημονικών συγγραμμάτων που με βοήθησαν τόσο στις προπτυχιακές, όσο και στις μεταπτυχιακές μου σπουδές. Σήμερα, συνεχίζω τις σπουδές μου σε διδακτορικό επίπεδο.

Αναμφισβήτητα, η υποστήριξη του ΙΚΥ ήταν πολύτιμη καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Για τον λόγο αυτό, εύχομαι να συνεχίσει να επιβραβεύει τις προσπάθειες τόσο των φοιτητών, όσο και των νέων επιστημόνων και να αποτελεί αρωγό τους σε αυτό το «ταξίδι» στη γνώση! 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss