ESPA

Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων – Ευρωπαϊκό Συνέδριο, Λισαβόνα (6 -7/10/2016) για την Εκπαίδευση Ενηλίκων

ΕΛΗΞΕ- To Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+, ανακοινώνει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής σε σεμινάριο εξεύρεσης εταίρων που διοργανώνει η Εθνική Μονάδα Erasmus+ της Πορτογαλίας, στη Λισαβόνα, με θέμα: «Promoting Adult Education under Erasmus+ Programme» κατά το χρονικό διάστημα από 6-7 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των Διεθνικών Συναντήσεων Συνεργασίας του Προγράμματος Erasmus+ (Erasmus+ Transnational Cooperation Activities/TCAs).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε σχέδια Erasmus+  της Βασικής Δράσης 2/ Εκπαίδευση Ενηλίκων (νεοεισερχόμενοι φορείς). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 6  Ιουλίου 2016.

Οι κύριοι στόχοι του σεμιναρίου είναι:

  • Η ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών μεταξύ Ευρωπαϊκών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων
  • Η παροχή βοήθειας στους αιτούντες οργανισμούς για την εξεύρεση διεθνικών εταίρων
  • Η ενίσχυση της δικτύωσης και η ανάπτυξη ποιοτικών ιδεών και προτάσεων έργων, οι οποίες θα αποτυπωθούν στις αιτήσεις για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Erasmus+: Βασική δράση 2 (Στρατηγικές Συμπράξεις) που θα υποβληθούν την άνοιξη του 2017
  • Προσδιορισμός των σημείων-κλειδιών των προτεραιοτήτων της Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Ευρώπη

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 6-7 Οκτωβρίου 2016, Πορτογαλία, Λισαβόνα

Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 2

Εκτιμώμενο κόστος ταξιδιού: Έως 600 ευρώ

Δαπάνες Διαβίωσης (εγγραφή, διαμονή έως δύο βράδια και διατροφή):έως 425 ευρώ

Τομείς ενδιαφέροντος: Εκπαίδευση Ενηλίκων

Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων μπορείτε να βρείτε εδώ. (Παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε εγγραφή χωρίς να έχετε λάβει επιβεβαίωση από την Εθνική Μονάδα).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 6 Ιουλίου 2016 στην κα Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss