Εκτύπωση αυτής της σελίδας

KA101 – Consortium – newcomers, Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων, Νορβηγία 28/11-1/12/2017

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ανακοινώνει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής σε Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων στο πλαίσιο των Διεθνικών Δραστηριοτήτων Συνεργασίας.

Η Εθνική Μονάδα της Νορβηγίας για το πρόγραμμα Erasmus+ “Norwegian Centre for International Cooperation in Education- SIU” διοργανώνει το ανωτέρω Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων σε συνεργασία με την Εθνική Μονάδα της Ολλανδίας “National Agency Erasmus+ Education and Training (NUFFIC) – NL01” και την Εθνική Μονάδα της Ισπανίας “ Servicio Español Para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) – ES01” το χρονικό διάστημα 28/11/2017-1/12/2017, στο Bergen.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε συμμετέχοντες από τον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης και στοχεύει σε δυνητικούς συντονιστές κοινοπραξιών. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία σχετικά με την δράση ΚΑ101- Consortium. Αιτούντες φορείς οι οποίοι δεν έλαβαν χρηματοδότηση λόγω χαμηλής βαθμολογίας στην ποιοτική αξιολόγηση μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο σεμινάριο.

Θεματικές του σεμιναρίου:

  • Δυνατότητες εντός των Κοινοπραξιών
  • Ιδιαιτερότητες των σχεδίων ΚΑ101
  • Παρουσιάσεις επιτυχημένων σχεδίων
  • Συντονισμός και διαχείριση έργου
  • Προβολή της επιτόπιας παρακολούθησης εργασίας (job- shadowing)

Αναμενόμενα αποτελέσματα: Οι συμμετέχοντες θα καταθέσουν αίτηση κοινοπραξίας στην Επόμενη Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων του προγράμματος Erasmus+ και θα έχουν ήδη εδραιώσει συνεργασίας με σχολεία υποδοχής για επιτόπια παρακολούθηση εργασίας.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες φορείς θα πρέπει να έχουν επικυρωμένο PIC number και να έχουν εντοπίσει τα σχολεία υποδοχής για επιτόπια παρακολούθηση εργασίας.

Επιλέξιμοι φορείς για να συμμετέχουν:  Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, Διευθύνσεις Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης.

Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Norway Call».