ESPA

“Strategic Partnerships Plus – Innovation in Education”, Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων, Ρουμανία 21-25/11/2017

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ανακοινώνει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής σε Διατομεακό Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων στο πλαίσιο των Διεθνικών Συναντήσεων Συνεργασίας.

Η Εθνική Μονάδα της Ρουμανίας για το πρόγραμμα Erasmus+ “ANPCDEFP-RO01” διοργανώνει το ανωτέρω Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων το χρονικό διάστημα 21-25/11/2017, στο Βουκουρέστι.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε φορείς από όλους τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (VET providers, public institutions, public authorities, socio-economic partners, companies etc).

Η θεματική είναι η καινοτομία στην εκπαίδευση στην Ευρώπη και πώς να καλυφθεί αυτή η ανάγκη στα σχέδια στρατηγικών συμπράξεων. Το πρόγραμμα Erasmus+ προσφέρει τόσο την δυνατότητα όσο και τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιηθεί κάποια αλλαγή στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το σεμινάριο διάρκειας 3 ημερών έχει ως στόχο την ανάπτυξη βιώσιμων διατομεακών συνεργασιών ώστε να υποβάλλουν αίτηση στο πλαίσιο των Στρατηγικών Συμπράξεων ΚΑ2 το 2018 και θα έχει την μορφή εκπαιδευτικού προγράμματος για το πώς να γραφτεί μια ποιοτική αίτηση σε συνδυασμό με την εξεύρεση εταίρων.

Οι ημέρες εργασίας θα είναι οι 22η, 23η και 24η Νοεμβρίου ενώ η 21η θα είναι η ημέρα άφιξης και η 25η Νοεμβρίου η ημέρα αναχώρησης.

Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Bucharest Call».

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss