ESPA

"KA101 – Consortium – newcomers”, 2-5/12/2019, Bergen

Τομείς ενδιαφέροντος: Σχολική Εκπαίδευση, Βασική Δράση 1

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 2-5 Δεκεμβρίου 2019, Bergen, Νορβηγία

Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 3

Η Εθνική Μονάδα της Νορβηγίας για το πρόγραμμα Erasmus+ “Norwegian Centre for International Cooperation in Education- SIU” διοργανώνει το ανωτέρω Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων. Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε συμμετέχοντες από τον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης και στοχεύει σε δυνητικούς συντονιστές κοινοπραξιών. Αίτηση μπορούν να καταθέσουν οργανισμοί που δεν έχουν υποβάλει κατά το παρελθόν αίτηση ως συντονιστές κοινοπραξίας σχολείων (ΚΑ101-Consortium) ή οργανισμοί που υπέβαλαν αίτηση αλλά δεν έλαβαν χρηματοδότηση λόγω χαμηλής βαθμολογίας στην ποιοτική αξιολόγηση.

Θεματικές του σεμιναρίου:

  • Δυνατότητες εντός των Κοινοπραξιών
  • Ιδιαιτερότητες των σχεδίων ΚΑ101
  • Παρουσιάσεις επιτυχημένων σχεδίων
  • Συντονισμός και διαχείριση έργου
  • Προβολή της επιτόπιας παρακολούθησης εργασίας (job- shadowing)

Αναμενόμενα αποτελέσματα: Οι συμμετέχοντες θα καταθέσουν αίτηση κοινοπραξίας στην Επόμενη Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων (κύκλος υποβολής αιτήσεων 2020) του προγράμματος Erasmus+ και θα έχουν ήδη εδραιώσει συνεργασία με σχολεία υποδοχής για επιτόπια παρακολούθηση εργασίας.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

  • Οι συμμετέχοντες είναι επιλέξιμοι για υποβολή αίτησης ΚΑ101 Κοινοπραξία.
  • Η αίτηση θα πρέπει να είναι επαρκώς συμπληρωμένη στην αγγλική γλώσσα.
  • Οι συμμετέχοντες φορείς θα πρέπει να έχουν επικυρωμένο PIC number και να έχουν εντοπίσει τα σχολεία υποδοχής για επιτόπια παρακολούθηση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2019. Όλα τα πεδία της αίτησης και η Υπεύθυνη δήλωση (Declaration) θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα προκειμένου να ληφθεί υπόψη. Η αίτηση θα πρέπει να φέρει την υπογραφή του αιτούντα και του νομίμου εκπροσώπου.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Norway CALL». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-3726310 και 210-3726347 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss