Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Social justice in lifelong guidance for adults”, 26-29/11/2019, Levi Finland

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Τομείς ενδιαφέροντος:  Εκπαίδευση Ενηλίκων

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 26-29 Νοεμβρίου 2019, Levi, Λαπωνία, Φινλανδία

Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 2

Η Εθνική Μονάδα της Φινλανδίας για το πρόγραμμα Erasmus+ «Finnish National Agency for Education» διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα “Social justice in lifelong guidance for adults” το χρονικό διάστημα 26-29/11/2019, στο Λέβι της Λαπωνίας.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε συμμετέχοντες από τον τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων που δραστηριοποιούνται στη συμβουλευτική και καθοδήγηση μειονοτήτων και προσφύγων. Το σεμινάριο έχει ως σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά εργαλεία μεθοδολογίας για να μπορούν να αντιμετωπίζουν θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2019. Όλα τα πεδία της αίτησης και η Υπεύθυνη δήλωση (Declaration) θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα προκειμένου να ληφθεί υπόψη.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Finland CALL».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-3726310 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .