Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Strategic Partnership Plus- Empowering democratic participation”, 12-16/11/2019, Βουκουρέστι

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Τομείς ενδιαφέροντος:  Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Βασική Δράση 2

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 12-16 Νοεμβρίου 2019, Βουκουρέστι

Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 3

Η Εθνική Μονάδα της Ρουμανίας για το πρόγραμμα Erasmus+ “Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale” διοργανώνει το ανωτέρω Σεμινάριο το χρονικό διάστημα  12-16/11/2019, στο Βουκουρέστι.

Το 3ημερο σεμινάριο με θέμα «Strategic Partnerships Plus - Empowering democratic participation» έχει σκοπό να αναπτύξει βιώσιμες διατομεακές στρατηγικές συμπράξεις ΚΑ2 ώστε να υποβληθούν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων 2020.

Το σεμινάριο έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα για το πως γίνεται η ορθή συγγραφή μιας αίτησης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα δικτύωσης και εξεύρεσης εταίρων στους συμμετέχοντες.

Η θεματική του σεμιναρίου θα είναι προσανατολισμένη στο πώς να προβληθούν καλύτερα οι Ευρωπαϊκές αξίες και η δημοκρατική συμμετοχή μέσω του προγράμματος Erasmus+.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε συμμετέχοντες από επιλέξιμους φορείς της εκπαίδευσης και κατάρτισης: δημόσιοι φορείς, οργανώσεις, ΜΚΟ, εταιρείες, ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σχολεία, πάροχοι επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.. 

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

  • Οι συμμετέχοντες δε θα πρέπει να έχουν προηγούμενη εμπειρία σε σχέδια Erasmus+ KA2- Στρατηγικών Συμπράξεων
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν την πρόθεση να γράψουν, υποβάλουν και υλοποιήσουν σχέδιο Στρατηγικών Συμπράξεων
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτό και προφορικό λόγο)
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν την έγκριση από τους νομίμους εκπροσώπους των φορέων τους

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2019. Όλα τα πεδία της αίτησης και η Υπεύθυνη δήλωση (Declaration) θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα προκειμένου να ληφθεί υπόψη. Η αίτηση θα πρέπει να φέρει την υπογραφή του αιτούντα και του νομίμου εκπροσώπου.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Romania CALL».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo τηλέφωνo 210-3726310 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .