ESPA

TCA SEMINAR “Supporting the inclusion of disadvantaged audiences and learners with fewer opportunities” 26-29.09.2022, Leuven, Belgium

epos.png

H Εθνική Μονάδα του Βελγίου (ΒΕ02) EPOS για το Πρόγραμμα Erasmus+ στη Φλάνδρα διοργανώνει σεμινάριο TCA “Supporting the inclusion of disadvantaged audiences and learners with fewer opportunities”, στις 26-29 Σεπτεμβρίου 2022, στο Λουβέν (Λέιβε), Βέλγιο.

Σε ποιον απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
•    Oργανώσεις που εργάζονται με ή για ένα κοινό με αναπηρία
•    Οργανισμούς που εργάζονται για στοχευμένες ομάδες μαθητευομένων με λιγότερες ευκαιρίες (χαμηλό επίπεδο δεξιοτήτων και/ή άνεργοι)
•    Προσωπικό/Εκπαιδευτικοί/Εκπαιδευτές και Παιδαγωγοί στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, από δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, συμβουλευτικά όργανα και φορείς χάραξης πολιτικής. Θα προτιμηθούν οι οργανισμοί που μπορούν να εμπλέξουν μαθητές/τριες με λιγότερες ευκαιρίες σε μια υλοποίηση σχεδίου (κινητικότητα ή εταιρική σχέση).
•    Νεοεισερχόμενοι, όπως επίσης και οργανισμοί οι οποίοι έχουν ήδη κάποια εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση σχεδίων Erasmus+

Ποιον Τομέα και ποια δράση του προγράμματος Erasmus+ αφορά:

Αφορά τον Τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και τη δράση ΚΑ1

 

 Πότε και πού πραγματοποιείται

Πραγματοποιείται δια ζώσης 26-29 Σεπτεμβρίου 2022, Λουβέν (Λέιβε), Βέλγιο


Πώς παίρνετε μέρος

Μπορείτε έως και 3 Ιουνίου 2022  να κάνετε την αίτησή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Δηλώσεις ενδιαφέροντος που υποβάλλονται πέραν της συγκεκριμένης ώρας και μέρας θεωρούνται εκπρόθεσμες. Τα πεδία της αίτησης και η Υπεύθυνη Δήλωση (Declaration) πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα προκειμένου να ληφθεί υπόψη.


Περισσότερες πληροφορίες


Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών μπορείτε να ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Call_ Leuven_Belgium_September 2022».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2103726407 και τον κ. Τάσο Μπάρμπα ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss