ESPA

TCA SEMINAR “Small Scale Partnerships” 07-11.11.2022, Copenhagen, Denmark

Ministry1.png

H Εθνική Μονάδα της Δανίας (DK01) για την Επιστήμη και την Ανώτατη Εκπαίδευση διοργανώνει σεμινάριο TCA “ Small Scale Partnerships ”, στις 07-11 Νοεμβρίου 2022, στην Κοπεγχάγη, Δανία.

Σε ποιον απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους φορείς στο Πρόγραμμα Erasmus+, π.χ. μικρές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, σχολεία, οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους τομείς κ.ά.

Ποιον Τομέα και ποια δράση του προγράμματος Erasmus+ αφορά:

Αφορά τη δράση ΚΑ2 και τους τομείς: Σχολική Εκπαίδευση, Επαγγελματική Εκπαίδευση, Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Πότε και πού πραγματοποιείται

Πραγματοποιείται δια ζώσης 07-11 Νοεμβρίου 2022, Κοπεγχάγη, Δανία
Γλώσσα εργασίας σεμιναρίου
Αγγλική γλώσσα

Πώς παίρνετε μέρος

Μπορείτε έως και 17 Ιουνίου 2022 και ώρα 24:00 να συμπληρώσετε την αίτησή σας ακολουθώντας τη διεύθυνση:  https://forms.gle/RMLRmmQrUcFcnHrJ8
Αιτήσεις που υποβάλλονται πέραν της συγκεκριμένης ώρας και μέρας θεωρούνται εκπρόθεσμες. Τα πεδία της αίτησης και η Υπεύθυνη Δήλωση (Declaration) πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα προκειμένου να ληφθεί υπόψη.

Περισσότερες πληροφορίες

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών μπορείτε να ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Call_Copenhagen_November 2022».
Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε με το 2103726407 και τον κ. Τάσο Μπάρμπα ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss