Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΙΚΥ αναλαμβάνει την επιχορήγηση της συμμετοχής φοιτητών της Νομικής σε διεθνείς διαγωνισμούς, σε συνέχεια αυτών που πρόσφατα «νίκησαν το Χάρβαρντ»!

image016Την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστήμιου Αθηνών, έγινε η τελετή της Νομικής Σχολής για την παρουσίαση των φοιτητών της Νομικής Σχολής που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε διεθνείς νομικούς διαγωνισμούς παρουσία της κοσμήτορος της Νομικής Σχολής καθηγήτριας Διονυσίας Καλλινίκου, του πρόσφατα εκλεγμένου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Θεόδωρου Φορτσάκη, της Προέδρου του ΙΚΥ αναπληρώτριας καθηγήτριας Έφης Μπάσδρα, πολλών ακόμα μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΕΚΠΑ, φοιτητών και πλήθους κόσμου.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών στο πλαίσιο χορηγικού προγράμματός του με την Εθνική Τράπεζα, ανέλαβε την πρωτοβουλία να στηρίξει οικονομικά από σήμερα και στο εξής αυτές τις δράσεις της Νομικής Σχολής. Έτσι, το ΙΚΥ ενέταξε την χρηματοδότηση τέτοιων διαγωνισμών, χρηματοδότηση η οποία προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα μέσω του ΙΚΥ, για τα επόμενα τρία χρόνια, με το ποσό των 60.000 ευρώ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 13:38