ESPA

Νέα έκδοση αίτησης ΚΑ2 (version 2.06) για Στρατηγικές Συμπράξεις για τη Σχολική Εκπαίδευση

Aναφορικά με την υποβολή αιτήσεων στη δράση ΚΑ2 του τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης (καταληκτική ημερομηνία υποβολής 31/3/2015) η Εθνική Μονάδα ανακοινώνει ότι:

Aπό σήμερα 20/3/2015 η αίτηση για Στρατηγικές Συμπράξεις στη Σχολική Εκπαίδευση (κωδικός αίτησης ΚΑ201) αντικαθίσταται από τη νεότερη έκδοση 2.06 εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην ενότητα D, υποενότητα Background and experience. Συνεπώς, η έκδοση 2.05 της ανωτέρω αίτησης αποσύρεται από την ιστοσελίδα της Εθνικής Μονάδας και οι ενδιαφερόμενοι φορείς καλούνται στο εξής να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους χρησιμοποιώντας την έκδοση 2.06.

Διευκρινίζεται ότι:

1. Οι αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί με την προηγούμενη έκδοση (2.05) θα ελεγχθούν κανονικά με βάση τα κοινά ευρωπαϊκά κριτήρια επιλεξιμότητας. Επιπλέον, η ΕΜ θα επικοινωνήσει με τους συγκεκριμένους φορείς προκειμένου να υποβάλλουν σε ξεχωριστό έντυπο τα στοιχεία της ενότητας D που απουσίαζαν από την έκδοση 2.05

2. Οι αιτήσεις που έχουν τύχει επεξεργασίας με την προηγούμενη έκδοση (2.05) αλλά δεν έχουν υποβληθεί ακόμη, μπορούν να υποβληθούν κανονικά. Ωστόσο, στις περιπτώσεις που η αίτηση δεν αφορά σύμπραξη μεταξύ περιφερειών (partnership between regions) οι αιτούντες φορείς καλούνται κατά την υποβολή της αίτησης να επισυνάψουν το παράρτημα

3. Οι ανωτέρω επισημάνσεις δεν αφορούν την αίτηση για Στρατηγικές Συμπράξεις αποκλειστικά μεταξύ σχολείων (κωδικός αίτησης ΚΑ219) ούτε τις Στρατηγικές Συμπράξεις μεταξύ περιφερειών (partnership between regions)

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία. 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss