ESPA

Εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11 π.μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην Αίθουσα Τελετών "Αριστοτέλης", καθώς και την ίδια ημερομηνία και ώρα 7.30 μ.μ., στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε κτίριο της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, οδός Αιόλου 42-44, αίθουσα 4, 2ος όροφος, θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος διδακτορικών σπουδών του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας (European University Institute-EUI) από τον κ. Προμηθέα Περίδη, ο οποίος εκπονεί το διδακτορικό του στη Νομική Σχολή του EUI. Επίσης, ανάλογη παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστημιούπολη, Κτίριο Ν.Ο.Π.Ε., Αίθουσα 313, τρίτος όροφος.

Στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα υπάρξει παρέμβαση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), καθηγητού κ. Κυριάκου Αθανασίου, σχετικά με τις δυνατότητες λήψης υποτροφίας από το ΙΚΥ για την παρακολούθηση του προγράμματος αυτού, ενώ και στις άλλες δύο εκδηλώσεις θα υπάρχει σχετική παρέμβαση εκπροσώπων του ΙΚΥ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο ακόλουθο link: https://www.eui.eu/ProgrammesAndFellowships/DoctoralProgramme/DoctoralProgrammePresentations

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss