ESPA

#EUandU - Είναι στο χέρι μας! Απασχόληση, Επενδύσεις & Επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.

Συμμετοχή του ΙΚΥ στο Συνέδριο που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα  στις 29 & 30 Ιανουαρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/ ΙΚΥ, συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο που διοργάνωσε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα  στις 29 & 30 Ιανουαρίου 2019, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με θέμα την Απασχόληση, τις Επενδύσεις & την Επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε. Στο συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων ομιλητών από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μελών της κυβέρνησης, ακαδημαϊκών και επιχειρηματιών.


Το συνέδριο, που είχε συμμετοχικό και διαδραστικό χαρακτήρα, απευθυνόταν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών που αναζητούν ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον. Η πρώτη μέρα του διημέρου είχε κεντρικό θέμα την Επιχειρηματικότητα και η δεύτερη την Απασχόληση.
Τη δεύτερη ημέρα, το ΙΚΥ, ως Εθνική Μονάδα του προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης, παρουσίασε τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους συμμετέχοντες για ζητήματα που τους απασχολούν.


Παράλληλα, και καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, το περίπτερο του ΙΚΥ έδινε πληροφορίες και μοίραζε ενημερωτικό υλικό για όλες τις δράσεις του ΙΚΥ που αφορούν στους νέους.


Συνημμένο αρχείο: Πρόγραμμα Συνεδρίου

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss