17/5/2019 | Ανακοίνωση συμπληρωματικών Πινάκων Επιλεγέντων Υποψηφίων και Μη Επιλέξιμων αιτήσεων κατόπιν εξέτασης ενστάσεων/ ΕΚΟ Β΄ κύκλος

Κατόπιν εξέτασης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΥ (Συνεδρία 16η/23-4-2019) μέρους των ενστάσεων κατά του «Πίνακα Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων», που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες – Β’ κύκλος», ανακοινώνονται:
 α) 1ος Συμπληρωματικός Πίνακας Επιλεγέντων Υποψηφίων και
 β) Α’ Πίνακας Απορριφθεισών Ενστάσεων
Ενημερώνουμε τους υποψήφιους οι οποίοι έχουν υποβάλει ένσταση και δεν περιλαμβάνονται στους ανωτέρω Πίνακες ότι το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με νέους πίνακες μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων.
Oι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν και εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αίτησή τους, εισάγοντας Αρ. Πρωτ. Αίτησης (χωρίς την ημερομηνία) και ΑΦΜ, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής στον σύνδεσμο:  http://portal.iky.gr:8080/eko/pages/search.xhtml.
Παρακαλούνται οι επιλεγέντες (ωφελούμενοι) να προετοιμάσουν τα απαραίτητα έγγραφα και συγκεκριμένα α) Ενδιάμεσο και Τελικό Παραδοτέο της υποτροφίας και β) Βεβαίωση από τον αρμόδιο φορέα του Τμήματος/Σχολής τους ότι έχουν λάβει ή δεν θα  λάβουν το στεγαστικό επίδομα ακαδ. έτους 2017-2018, προκειμένου να τα υποβάλλουν στο ΙΚΥ αμέσως μόλις τους ζητηθούν. Θα ενημερωθούν σχετικά και με εξατομικευμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ
                                                                                                                                                                                                                Κυριάκος Αθανασίου