Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμμετοχή του ΙΚΥ στην International Publishers Exhibition Autumn 2019

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

header.jpg

 

Στην έκθεση για την ξενόγλωσση διδασκαλία, International Publishers Exhibition Autumn 2019, συμμετέχει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών με περίπτερο ενημέρωσης και παρουσίαση το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens.

Η Έκθεση φιλοξενεί κορυφαίους ξένους κι ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, εξεταστικούς φορείς, κέντρα επιμόρφωσης καθηγητών, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εταιρίες διαφημιστικών ειδών και διοργανώνει παρουσιάσεις που καλύπτουν ανάγκες από όλο το φάσμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

To ΙΚΥ- Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+ θα παρέχει ενημέρωση σε ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς και φορείς για τις δυνατότητες που προσφέρουν η Βασική Δράση 1 και 2 για τον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης. Αναλυτική παρουσίαση για τις δράσεις αυτές θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου από τις 14:30 έως τις 14:55 στην αίθουσα “Horizon”.  

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της IPE, καθώς και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής είναι ελεύθερη.

Αναλυτικό πρόγραμμα της Έκθεσης και περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στο www.ip-exhibitions.eu.