Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τις Επαγγελματικές Δεξιότητες Ελληνική συμμετοχή για το βραβείο VET Excellence Awards 2019

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Ένα ελληνικό σχέδιο Erasmus+ στον τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με τίτλο TIME συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο VET Excellence Awards 2019 στην κατηγορία “European funding for excellence in Vocational Education and Training - Erasmus+ Award".

Τα βραβεία Αριστείας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (VET Excellence Αwards) απονέμονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τις Επαγγελματικές Δεξιότητες (Εuropean Vocational Skills Week), που διοργανώνεται φέτος για 4η χρονιά από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου.

Η διαδικασία επιλογής γίνεται μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας κατά το διάστημα μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου 2019. Για την τελική επιλογή θα ληφθούν υπόψη ισόποσα οι ψήφοι του κοινού και της επιτροπής εμπειρογνωμόνων. Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν στις 17 Οκτωβρίου 2019 σε ειδική εορταστική εκδήλωση στο Ελσίνκι, παρουσία της αρμόδιας Ευρωπαίας Επιτρόπου για την Εργασία, τις Κοινωνικές Υποθέσεις και την Κινητικότητα Δεξιοτήτων και Εργατικού Δυναμικού, κ. Marianne Thyssen.

Μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική ψηφοφορία εδώ.