Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημερωτικό Δελτίο για την προβολή δραστηριοτήτων εγκεκριμένων σχεδίων Erasmus+

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο της διάχυσης των αποτελεσμάτων των έργων ΚΑ1 και ΚΑ2, προσκαλεί όλους όσοι έχουν υλοποιήσει ή/και θα υλοποιήσουν κινητικότητες/συμπράξεις εγκεκριμένων σχεδίων από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο 2019 (Φθινόπωρο- Χειμώνας 2019) σε Ελλάδα και εξωτερικό να αποστείλουν σχετικές αναφορές στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με στόχο να διευκολύνει τη συμμετοχή ενδιαφερομένων και την ανάπτυξη νέων συμπράξεων στο μέλλον, αλλά και να συμβάλλει στη βελτίωση της παρεχόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. 

Αναφορικά με τις προδιαγραφές των περιγραφών (guidelines),  σημειώνεται ότι οι αναφορές που αποστέλλονται θα πρέπει να είναι σε μορφή doc και δεν συνιστάται να υπερβαίνουν τις 500 λέξεις. Είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του φορέα, ο τόπος κινητικότητας, όπως επίσης ο κωδικός σχεδίου και ο τίτλος του και να γίνεται σαφής περιγραφή  της εκπαιδευτικής στόχευσης της κινητικότητας/σύμπραξης. Δεν επιτρέπεται να γίνεται αναφορά σε ονόματα ανήλικων μαθητών και σε ιδιώτες χορηγούς, ενώ εάν εμφανίζονται πρόσωπα μαθητών σε συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό απαιτείται να υπάρχει γραπτή συναίνεση των γονέων και κηδεμόνων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε και στον Οδηγό Προγράμματος Erasmus+ .

Μπορείτε να στείλετε τις αναφορές και τις φωτογραφίες σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις  13/12/2019.

Κατεβάστε σε μορφή pdf το Ενημερωτικό Δελτίο με τις καταγραφές δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της περιόδου Άνοιξη- Καλοκαίρι 2019