Εκτύπωση αυτής της σελίδας

27-28/6/2019 - Εκπαιδευτική Συνάντηση των εκπροσώπων της Ελληνικής και Κυπριακής Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης της Πλατφόρμας EPALE , στην Κύπρο

sdfgsfsg.jpg

 

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Δ.Σ. του Ι.Κ.Υ. Καθ. Κυριάκου Αθανασίου και του Γενικού Διευθυντή του Ι.Κ.Υ. κ. Φώτιου Κ. Αθανασόπουλου στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έκαναν παρουσιάσεις ο κ. Παναγιώτης Κύρου, Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Προϊστάμενος Επιμορφωτικών Κέντρων, Υπεύθυνος ΔΡΑ.Σ.Ε. με θέμα «Επιμορφωτικά Κέντρα Κύπρου», η Δρ. Νικολέττα Ιωάννου, Λειτουργός ΓΕΔΥ, Διευθύντρια Έργου Ευρωπαϊκού Θεματολογίου για την Εκπαίδευση Ενηλίκων 2017-19 με θέμα «Εκπαίδευση ενηλίκων στην Κύπρο» και ο κ. Ανδρέας Ελευθερίου, Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με θέμα «Προγράμματα και δομές της ΔΜΤΕΕΚ για την εκπαίδευση ενηλίκων». Λευκωσία, 27 Ιουνίου.

Οι επικεφαλής του ΙΚΥ μετέβησαν στη συνέχεια στην Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λάρνακας όπου έγινε συνεδρίαση με θέμα «Εσπερινές Τεχνικές και Επαγγελματικές Σχολές Εκπαίδευσης (ΕΣΤΕΕ) και Προγράμματα Διά Βίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΠΔΒΕΕΚ) όπου συμμετείχαν ο κ. Κυριάκος Μιχαήλ, Διευθυντής Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λάρνακας, ο κ. Γιαννάκης Καπιτανής, Διευθύνων ΠΔΒΕΕΚ και η κα Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου, Συντονίστρια του έργου Epale στην Ελλάδα και του τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων Erasmus+ στο ΙΚΥ. Λάρνακα, 27 Ιουνίου.

Στις 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο study visit της Eλληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης EPALE στα γραφεία της Υπηρεσίας Υποστήριξης της πλατφόρμας Epale Κύπρου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση του προγράμματος εργασίας για τα έτη 2019-2020, η καταγραφή συνεργειών και η ανταλλαγή καλών πρακτικών.