ESPA

Πρόσκληση στους εγγεγραμμένους χρήστες της Πλατφόρμας EPALE για συμμετοχή στην αξιολόγηση της πλατφόρμας.

EPALE_NSS_-_Wordmark_and_Tree_Greece.png

H Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της πλατφόρμας EPALE/ΙΚΥ με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+ διοργανώνει την αξιολόγηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την εκπαίδευση ενηλίκων στην Ευρώπη EPALE - https://epale.ec.europa.eu/el και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) είναι ο φορέας που έχει αναλάβει την οργάνωση και την υλοποίηση της έρευνας.


Η έρευνα έχει σχεδιαστεί να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της Πλατφόρμας EPALE από τους εγγεγραμμένους χρήστες της Πλατφόρμας. Οι χρήστες της Πλατφόρμας καλούνται να αξιολογήσουν στοιχεία όπως ο σχεδιασμός, η ταχύτητα, η ποιότητα παρεχόμενων πληροφοριών και εργαλείων, οι ευκαιρίες δικτύωσης καθώς και η συμβολή της Πλατφόρμας στον τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων κ.ο.κ. 


Αυτές οι πληροφορίες θα δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της λειτουργίας της Πλατφόρμας Epale καθώς και των αναγκών των χρηστών της με στόχο την αντίστοιχη ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που διαχειρίζεται την Πλατφόρμα και τη συμβολή στο διάλογο για τη βέλτιστη μελλοντική αξιοποίηση αυτού του ευρωπαϊκού ηλεκτρονικού εργαλείου.


Αν έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα Epale και έχετε δηλώσει χώρα διαμονής την Ελλάδα, είστε ένας/μια από τους οποίους θα λάβουν ηλεκτρονική πρόσκληση από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της πλατφόρμας EPALE/ΙΚΥ και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών για τη συμμετοχή σας στην Έρευνα. Η καταληκτική ημερομηνία για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που θα σας αποσταλεί είναι η Δευτέρα, 1η Ιουνίου 2020.

Η συμμετοχή σας αποτελεί κοινωνική προσφορά καθώς θα συμβάλετε στην αξιολόγηση και αναβάθμιση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας EPALE.  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία!

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss