ESPA

18/06/2020 “Θεοδωρίδειο Κληροδότημα Εκπαιδευτικών” – Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και πίνακες υποψηφίων για συμμετοχή ή μη στο διαγωνισμό.

theod_1.jpg

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ενημερώνει τους υποψήφιους του «Θεοδωρίδειου Κληροδοτήματος Εκπαιδευτικών», έτους 2020-21, ότι καθορίστηκαν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων.
Συγκεκριμένα, η εξέταση των ξένων γλωσσών έχει οριστεί για την Τετάρτη 15/07/2020, ενώ η εξέταση του μαθήματος ειδίκευσης (Παιδαγωγικά) έχει οριστεί για την Παρασκευή 17/07/2020.
Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΚΥ, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41 – 14231 Νέα Ιωνία, στις 10πμ και οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν τουλάχιστον 15’ νωρίτερα από την εξέταση τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας προς αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.
Επίσης, ανακοινώνονται οι πίνακες επιλεξιμότητας των αιτήσεων (επιλέξιμες, ελλιπείς και απορριφθείσες αιτήσεις), οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.iky.gr/el/iky-items/item/3456-ypotrofies-gia-metaptyxiakes-spoudes-epipedou-master-sto-eksoteriko-apo-to-theodorideion-klirodotima-ekpaideftikon-akad-etous-2020-2021

 

                                                                                                                                     Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ

 

                                                                                                                                                          Κυριάκος Αθανασίου
                                                                                                                                                        Ομ. Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss