Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ημέρες Erasmus 2020»: Η γιορτή ξεκινά!

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

web_banner.jpg

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης/ΙΚΥ υποστηρίζει και φέτος την ανάδειξη των ελληνικών φορέων και την αποτύπωση των δραστηριοτήτων τους, στο πλαίσιο του εορτασμού των ημερών Erasmus.

Από τις 15 μέχρι και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου φορείς σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στον πανευρωπαϊκό εορτασμό της δράσης Erasmus Days, εκπροσωπώντας όλους τους Τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου διοργανώνονται διαδικτυακές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές εκθέσεις εμπνευσμένες από το Erasmus+, διαδικτυακοί διάλογοι, ενώ θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό όπως σύντομα βίντεο με μαρτυρίες εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών, μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευομένων, καθώς και ωφελούμενων σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Ενδεικτικές θεματικές είναι οι εξής: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Οικολογία/βιωσιμότητα, Υγεία, Αλληλεγγύη και η Κοινωνική Συνοχή. Εστίαση επίσης φέτος θα δοθεί και στην ευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εκπαίδευση ενηλίκων Epale, καθώς γιορτάζει τα πέντε έτη λειτουργίας της.

Οι φετινές συμμετοχές στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 160 και μπορείτε να τις δείτε στον διαδραστικό χάρτη της πλατφόρμας https://www.erasmusdays.eu/

Μπείτε κι εσείς στη γιορτή του Erasmus!

#ΣυνεχίζουμεErasmus

#ErasmusDays2020