ESPA

Συμμετοχή του ΙΚΥ στο Study in Greece

Presentation_IKY.jpg

To IKY/Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη διαδικτυακή έκθεση σπουδών Study in Europe Fair που πραγματοποιήθηκε στις 16/6/2021 και συγκέντρωσε συνολικά το ενδιαφέρον 11.900 ατόμων.

Το περίπτερο της χώρας μας επισκέφθηκαν 1.143 άτομα, ενώ 272 παρακολούθησαν παρουσίαση σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών και 487 το slider Video στο περίπτερο του ΙΚΥ/ΕΜ. Στελέχη της ΕΜΣ/ΙΚΥ σε συνεργασία με εκπροσώπους από το Study in Greece, απάντησαν σε 149 γραπτές συνομιλίες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 8 βιντεοκλήσεις με ενδιαφερόμενους για σπουδές στην Ελλάδα.

Οι 12 χώρες από τις οποίες προέρχονταν οι περισσότεροι επισκέπτες στη διαδικτυακή Έκθεση ήταν οι εξής:  Πακιστάν, ΗΠΑ, Σουδάν, Αργεντινή, Αίγυπτος, Ινδονησία, Μυανμάρ, Καμπότζη, Ελλάδα, Νιγηρία, Κολομβία και Γουατεμάλα.

Η πλατφόρμα του Study in Europe Fair θα είναι διαθέσιμη για εκείνους που θα θελήσουν να την επισκεφτούν έως την 16η Ιουλίου 2021.  Εγγραφές για όσους δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι γίνονται εδώ:  https://reg.ubivent.com/register/studyineurope

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss