Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση Υποβολής προτάσεων Erasmus+ 2021 για τους Τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ_Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

ErasmusPlus_2021_27-social_medias_HOR-budget-EN.jpg

Ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους φορείς ότι είναι πλέον διαθέσιμη η ηλεκτρονική αίτηση για την υποβολή προτάσεων για Συμπράξεις Μικρής Κλίμακας με καταληκτική ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2021, 13:00 ώρα Ελλάδος (έναρξη σχεδίων 1/3/2022-31/5/2022).

Οι Συμπράξεις Μικρής Κλίμακας έχουν σχεδιαστεί για να διευρύνουν την πρόσβαση στο Πρόγραμμα Erasmus+ σε μικρούς και νεοεισερχόμενους οργανισμούς και άτομα με λιγότερες ευκαιρίες στους τομείς της σχολικής εκπαίδευσης, της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και της εκπαίδευσης ενηλίκων.
Με χαμηλότερη κοινοτική επιχορήγηση, μικρότερη διάρκεια και απλούστερες διοικητικές απαιτήσεις, η δράση αυτή αποσκοπεί να προσελκύσει λιγότερο έμπειρους και νεοεισερχόμενους οργανισμούς στο Πρόγραμμα Εrasmus+.
Η δράση χρηματοδοτεί ένα συνδυασμό δραστηριοτήτων με διακρατικό και εθνικό χαρακτήρα, οι οποίες διαθέτουν ωστόσο ευρωπαϊκή διάσταση, παρέχοντας στους οργανισμούς περισσότερα μέσα για να προσεγγίσουν άτομα με λιγότερες ευκαιρίες. Οι Συμπράξεις Μικρής Κλίμακας μπορούν επίσης να συμβάλλουν στη δημιουργία και ανάπτυξη διακρατικών δικτύων και την ενίσχυση συνεργειών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε:

1. Oδηγός του Προγράμματος 2021, ΕΝ, VERSION 3 σελ. 192 και εξής, https://www.iky.gr/el/eggrafa-eplus/odigos-eplus

2. 10 βήματα για την υποβολή αίτησης, https://www.iky.gr/el/erasmus-plus-key2-action-2/aitiseis-ka1-kainotomia-kales-praktikes