ESPA

Σεμινάριο Green Erasmus

4_ApologistikesAnakoinoseis_2021_SeminarioGreenErasmus.png

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΚΥ για τους τομείς Εκπαίδευση και Κατάρτιση διοργάνωσε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα Green Erasmus.

Το σεμινάριο με θέμα Green Erasmus πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2021-2027. Σχετίζεται με τη βασική προτεραιότητα περιβαλλοντική υπευθυνότητα και βιωσιμότητα.

Απευθύνθηκε σε φορείς που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στο Erasmus+ 2021-2027 και την προτεραιότητα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιωσιμότητα και την αειφορία.

Θεματολογία της εκδήλωσης

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να προβληθεί η προτεραιότητα της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας σε ενδιαφερόμενους και συμμετέχοντες στο Erasmus+ 2021-2027.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου:

  • Παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές.
  • Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και πληροφοριών για φορείς που υλοποιούν σχέδια και για φορείς που ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση.

Επίσης, εκπρόσωποι της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού και των φορέων που παρουσίασαν τα σχέδιά τους απάντησαν σε ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Οι ομιλητές

Στην εκδήλωση, οι εκπρόσωποι των φορέων που παρουσίασαν τα σχέδιά τους, Κατερίνα Πλακίτση, Θοδωρής Μαρδίρης, Δημήτριος Καλαϊτζίδης και Στέφανος Στάθης, συναντήθηκαν διαδικτυακά με την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ειδικών Προγραμμάτων, Μαρία Νικητάκη, η οποία συντόνισε τη συζήτηση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Φώτης Αθανασόπουλος.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης

Στο κανάλι YouTube της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού ΙΚΥ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο από την εκδήλωση Διαδικτυακό θεματικό σεμινάριο για το Πράσινο Erasmus.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss