Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημερίδα διάδοσης αποτελεσμάτων σχεδίων Erasmus+

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

5_ApologistikesAnakoinoseis_2021_ImeridaDiadosisApotelesmaton.png

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΚΥ για τους τομείς Εκπαίδευση και Κατάρτιση διοργάνωσε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 διαδικτυακή ημερίδα για τη διάδοση αποτελεσμάτων από σχέδια Erasmus+ σε όλους τους τομείς.

Η διαδικτυακή ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Erasmus+ 2021-2027.

Απευθύνθηκε σε δικαιούχους και ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στο Erasmus+ σχετικά με προτεραιότητες όπως κοινωνική συμπερίληψη, ψηφιακός μετασχηματισμός και συμμετοχή νέων σε δημοκρατικούς θεσμούς.

Θεματολογία της εκδήλωσης

Στόχος της ημερίδας ήταν η προβολή σχεδίων από τη Βασική Δράση 1 και τη Βασική Δράση 2 που ασχολήθηκαν με ζητήματα σχετικά με τις προτεραιότητες του Erasmus+ κοινωνική συμπερίληψη, ψηφιακός μετασχηματισμός και συμμετοχή νέων σε δημοκρατικούς θεσμούς.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

  • Προβλήθηκαν και παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές.
  • Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και πληροφοριών για φορείς που υλοποιούν σχέδια και για φορείς που ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση.

Επίσης, εκπρόσωποι της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού και των φορέων που παρουσίασαν τα σχέδιά τους απάντησαν σε ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Οι ομιλητές

Στην εκδήλωση, οι εκπρόσωποι των φορέων που παρουσίασαν τα σχέδιά τους, Βίβιαν Κοκολάκη, Ουρανία Μπεκίρη, Ανθή Αποστολίδου, Βασίλης Σιωμάδης, Ευανθία Σακελλάρη και Ηλίας Τανός, συναντήθηκαν διαδικτυακά με την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ειδικών Προγραμμάτων, Μαρία Νικητάκη, η οποία συντόνισε τη συζήτηση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Φώτης Αθανασόπουλος.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης

Στο κανάλι YouTube της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού ΙΚΥ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο από την εκδήλωση Διαδικτυακή Ημερίδα για τη διάδοση αποτελεσμάτων σχεδίων 2021.