ESPA

Οδηγός προβολής σχεδίων Erasmus+

Anakoinoseis_CommunicationGuidelines.jpg

Τα σχέδια που χρηματοδοτούνται από το Erasmus+ αποκαλύπτουν την ιστορία τους και τον τρόπο που το πρόγραμμα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων και των προτεραιοτήτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο οδηγός προβολής σχεδίων How to communicate your project: A step-by-step guide on communicating projects and their results στηρίζει τους δικαιούχους σχεδίων και τους προσφέρει βήμα προς βήμα καθοδήγηση στο επικοινωνιακό ταξίδι τους, από τον προγραμματισμό έως και την αξιολόγηση του αντίκτυπου των δραστηριοτήτων τους.

Θεματολογία οδηγού

Ο οδηγός How to communicate your project: A step-by-step guide on communicating projects and their results ενθαρρύνει τους δικαιούχους να μοιραστούν τις ιστορίες και τα αποτελέσματα των σχεδίων τους με την τοπική κοινωνία, τους ενδιαφερόμενους φορείς και τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος είναι να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εργαλεία, πόρους και πηγές για την πιο ολοκληρωμένη και ουσιαστική προώθηση των σχεδίων και των αποτελεσμάτων τους.

Περιλαμβάνει πέντε ενότητες οργανωμένες χρονολογικά. Κάθε ενότητα ακολουθεί τη μεθοδολογία τι, πώς και γιατί, με σκοπό να προβάλλει τις λεπτομέρειες ενεργειών και δράσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την αποτελεσματικότερη επικοινωνία των σχεδίων Erasmus+.

  • Οργάνωση του σχεδίου
  • Αναπαράσταση του σχεδίου
  • Συγγραφή των ιστοριών
  • Προβολή των αποτελεσμάτων
  • Αξιολόγηση της εμπειρίας

Βρείτε τον οδηγό

Βρίσκετε τον οδηγό προβολής σε αγγλικά και ελληνικά.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss